Rólam

Ferencz Anikónak hívnak. 50 éves leszek az idén. Van két gyemekem: egy 18éves lány és egy 16 éves fiú. 2006-ban mellrákom volt. Operáció, kemoterápia, sugárterápia,egy ideig hormonterápia-így kezdődött a gyógyulásom. Hogy miért írok? Hogy kiírjam magamból. Hogy jobban lássam az összefüggéseket, vagy hogy más lássa és okuljon belőle. Kívülről látni könnyebb...más szemében a szálkát is!!! Vagy hogy erőt adjak, vagy hogy egyfajta megküzdést mutassak...vagy lehet hogy mindig is írni akartam csak nem állt össze a kép, eddig. ÍROK.

Elérhetőség

legyoztem@gmail.com

Nem a szánalomkeltés a célom, de tény hogy úgy éreztem otthonom sincs, legtöbbet a fürdőkád szélén szontyolodtam anyámék paneljában, ahol laktunk, vagy a konyhában, mikor már mindenki aludt.

Képzeljétek, mindemellett egy nevetős, optimista, játékos alkat vagyok. Isteni volt kifelé „játszani” belül meg hordozni a gubancot - persze ilyen viselkedéssel senki sem értett meg...és én azt is gondoltam, ha nem fogadnak el nem is szeretnek. Mikor mán’ a gödörben vagy egyformán alakul minden gondolat, NEGATÍVAN.....és akkor még jobban meg akartam felelni és így még jobban taszítottam az embereket....lehetett érezni nem vagyok rendben.

A szerepem azért elég jól játszhattam, mert volt aki azt mondta: olyan szép család vagyunk! - Ez nekem nagyon nagy energiabefektetésembe került, ennek a látszatnak a fenntartása!!!

Huhhh - borzasztó volt. Nem a világ, hanem, ahogy én megéltem belülről - mindamellett a sok jó és szép élmény mellett, amit a gyerekek, tesó, férj, szülök tudnak adni - magammal volt bajom, nem voltam kerek-egész, nem jól képviseltem magam kifelé...

Mindenkinek megfelelni, ugyanakkor magam hibáztatni, ha valami rosszul sikerül a környezetemben...ez a beállítódás valóban energia leszívó és hosszú távon még nem a halál, de komoly, halálos betegség előidézője lehet.

Az meg teljesen okés, hogy azt állítják valahol,  hogy selejtes sejtek mindig termelődnek a testben. Betegség akkor lesz, ha rögzült életfilozófiánkkal legyöngítjük immunrendszerünket, ami már ilyen energiák mellett nem képes megsemmisíteni ezeket a sejteket, és azok kedvükre tobzódhatnak, szaporodnak bennünk. Én ezt az állítást felcsippentettem valahol, mert nálam így történhetett.

MINDEN, MINDENNEL ÖSSZEFÜGG.  – számomra mindenképp.

Folyt.

Címkék: élet segítség depresszió baj probléma múlt negatív ferencz anikó

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://legyoztem.blog.hu/api/trackback/id/tr351917114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tantusz92 2010.04.14. 12:08:09

Nagyon tetszik a blog, érdekes stílusban írsz egy komoly témáról. Elgondolkodtató amiket írsz, várjuk a folytatást.

dorika88 2010.04.14. 13:01:50

Számomra leginkább a hölgy őszintesége szimpatikus, biztosan nehéz lehet ilyen kritikusan szemlélni helyzetét.
süti beállítások módosítása